Ljudje, ki delajo doma, imajo vedno večje bolečine v hrbtenici. Ustvarila sem preprosto formulo, ki povezuje vas in vaše telo ter vam zagotavlja življenje brez bolečin. Dejansko lahko uživate v delu od doma in imate aktivno življenje.

Medella center je stičišče znanj in storitev s področja športa, rehabilitacije in terapevtskih masaž z namenom delovanja proti bolečini in  ciljem zvišati kakovost življenja posameznika. Z individualnim in interdisciplinarnim pristopom do strank zagotavljamo visoko kvalitetno storitev za vse starostne kategorije.

Naše storitve so namenske, merljive in inovativne. Vodijo nas osnovna načela poslovanja centra:

  1. Zagotoviti dostop do kvalitetne rehabilitacije in preventive.
  2. Izboljšati kakovost življenja strank z vključevanjem športa.
  3. Razvijati storitve, ki ustrezajo potrebam naših strank.
  4. Ostati zvesti našem poslanstvu, viziji in vrednotam.

Idejna vodja Medelle centra  in aktivna terapevtka sem mag. Andreja Šetinc. Svoje potovanje v znanje na področju športa in rehabilitacije sem začela pred več kot desetletjem in pol, ko sem se zaradi želje po odpravi lastne nepravilne telesne drže in pomoči drugim vpisala na Fakulteto za šport. Tam sem diplomirala iz tematike rehabilitacije športnika. Kasneje pa sem svoja znanja nadgradila na znanstvenem magisterskem študiju kineziologije. Zdaj je moje poslanstvo, da pomagam vam. 

“Zdravje ni v tem, kar učinkuje za kogar koli drugega, gre za to, kar učinkuje za vas.”                                                                   (ST Blokker)